Kaufland Global Marketplace nově v Česku a na Slovensku. Buďte mezi prvními

Z Německa přichází Kaufland Global Marketplace i do Česka a na Slovensko. Nejen díky známosti značky Kaufland registrací do Kaufland Marketplace získáváte další cestu k novým zákazníkům. S Kaufland Marketplace totiž můžete snadno prodávat své zboží napříč Evropou. Jaké jsou další důvody pro jeho využívání?

V Německu je Kaufland.de jedním z hlavních prodejních kanálů. Úspěchy na německém e‑commerce přivedly marketplace k expanzi do Česka a na Slovensko. E‑shopům se tím otevírají nové možnosti online prodeje napříč Evropou. Kaufland Marketplace totiž nabízí různé způsoby zviditelnění a propagace vašich nabídek a propojení s dalšími (nad)národními marketplaces. Růst vašeho obratu proto může být i několikanásobný.

Prodej v evropských zemích díky Kaufland Global Marketplace

Jedinou registrací do Kaufland Global Marketplace se vám otevírají nové cesty k prodeji hned na třech trzích. Po úspěšné registraci si totiž můžete vybrat, na kterých distribučních kanálech a ve kterých příslušných zemích chcete své zboží nabízet. Marketplaces Kaufland.cz a Kaufland.sk budou kompletně spuštěné až v roce 2023. Své nabídky však můžete zalistovat už nyní, stejně tak si vytvořit svůj obchod.

Aktuálně Kaufland Global Marketplace pro Kaufland.cz a Kaufland.cz k včasné registraci 6 měsíců bez měsíčního poplatku na Kaufland.cz a Kaufland.sk a kredit na reklamy na sponzorované produkty v hodnotě 30 000 Kč. Vyplatí se early bird nabídky využít a produkty na marketplace zalistovat ještě před jeho spuštěním.

Všechno, co o Kaufland.cz a Kaufland.sk potřebujete vědět, shrnuli Radek Klouda, CEO BaseLinkeru a Jakub Cihelka International Sales Manager z Kaufland Global Marketplace na webináři. Omrkněte záznam webináře „Vše, co chcete vědět o Kaufland Global Marketplace aneb jak připravit Váš e‑shop na nový Marketplace?“.

Záznam webináře

Proč prodej přes Kaufland Marketplace do online marketingu zařadit?

Shrňme si nejsilnější důvody, proč Kaufland Marketplace využívat:

  1. Známost značky Kaufland. Díky silnému brandu Kauflandu budou zákazníci nákupu důvěřovat.
  2. Kompletně pokryté spektrum zboží. Produkty vašeho e‑shopu můžete zalistovat do více jak 5000 kategorií.
  3. Možnost reklam. Nastavte vlastní reklamní kampaně na vaše produkty a zvolte, kde je umístíte (např. stránky s kategoriemi). Náklady vznikají až po samotném kliknutí na reklamu.
  4. Možnost oslovit zákazníky v zahraničí. Jenom v Německu má Kaufland.de přes 30 milionů zákazníků. Navíc je silně nepravděpodobné, že by se expanze Kaufland Marketplace zastavila v Česku a na Slovensku.
  5. Jednotná administrace. Pokud už prodáváte přes Kaufland.de německým zákazníkům, zalistování na Kaufland.cz a Kaufland.sk je pro vás jasnou volbou. Způsob zalistování je na jednotlivé trhy stejný, měli byste ho už teda mít v malíku.

Kaufland Global Marketplace jako součást expanze vašeho e‑shopu

Příchod Kaufland Global Marketplace do Česka a na Slovensko je ve světě online marketingu výrazným milníkem. Zalistováním na tomto marketplace získáte příležitost zvýšit svůj obrat oslovením tisíců nových zákazníků. Více informací o Kaufland Global Marketplace naleznete na oficiálních stránkách.

Registrace a prodej přes Kaufland Global Marketplace nebo jiný marketplace jako Amazon, může být dobrým doplněním k vašim ostatním prodejním kanálům. Jen doplníme, že nenahrazuje plnohodnotnou expanzi přes vlastní e‑shop a budování brandu vašeho e‑shopu v zahraničí. Jedním z možných úskalí je potřeba EAN kódů, bez kterých zalistování na marketplaces nebo srovnávače zboží (kromě Zboží.cz) ať už přes API, CSV import produktů nebo software partnera jednoduše není možné.

Případové studie

NK Expand | Pomáháme expandovat do zahraničí

Zavolejte nám

NK Expand | Pomáháme expandovat do zahraničí

Napište nám e‑mail

NK Expand | Pomáháme expandovat do zahraničí