Blog

Přečtěte si novinky ze světa expanze online podnikání do zahraničí. Dozvíte se, na co při cestě na nový trh nezapomenout, jaké trendy v e-commerce přichází i to, co se děje v jednotlivých evropských zemích, do kterých české e-shopy nejčastěji směřují. Nenechte si ujet vlak...

Expanze e-shopu do Dánska: Co byste měli vědět

Země hygge, designu a dynamického e‑commerce trhu

 

Dánsko je známé pro svou vysokou míru digitalizace a hlavně velkou oblibu obyvatel v online nakupování. V e‑shopech nakupuje 88 % obyvatel země. Dánsko se tak stává lídrem e‑commerce v Evropě. Vstupovat na dánský e‑commerce trh proto představuje strategický krok a skvělou příležitost k růstu. Poradíme vám, jak postupovat a na co se zaměřit při expanzi e‑shopu do Dánska.

Přečíst článek

Legislativní změny pro provozovatele e‑shopů v roce 2024

Od 1. 1. 2024 dochází k řadě legislativních změn. V tomto článku se zaměříme na nejvýznamnější změny, které mají přímý dopad na provozovatele eshopů.

Přečíst článek

TOP 10 trendů pro e‑commerce v roce 2024

Jaké inovace ovládnou svět ecommerce v novém roce? Hlasové ovládání, metaverse nebo umělá inteligence – to jsou jen některé z trendů, které budou hýbat světem ecommerce v roce 2024. V tomto článku se zaměříme na 10 nejvýznamnějších z nich.

Přečíst článek

Expanze e‑shopu do Španělska: Co byste měli vědět

Objevte potenciál španělského ecommerce trhu a rozšiřte své podnikání.
 

Španělsko. To není jen flamenco a tapas. Je to především země s rostoucím ecommerce trhem a tím i značnou příležitostí pro úspěšnou expanzi českých nebo slovenských eshopů právě do této země.

Přečíst článek

Rozdíly mezi B2B a B2C expanzí do zahraničí

Expanze do zahraničí je pro firmy krokem k růstu a novým trhům. Článek rozlišuje B2B a B2C expanzi, kde B2B zahrnuje průmyslové dynamiky a obchodní vztahy, zatímco B2C se soustředí na místní spotřebitelské trendy a marketing. Podíváme se na marketing, prodej, logistiku a služby zákazníkům, objasňujeme, jak tyto přístupy ovlivňují mezinárodní expanzi.

Přečíst článek

Checklist: Na co nezapomenout před vstupem na nový trh v roce 2024

Jak se svět neustále vyvíjí, rok 2024 přináší nové výzvy i příležitosti pro firmy, které se chystají vstoupit na nové trhy. V tomto článku se dozvíte, jak se efektivně připravit na tyto nové výzvy, a získáte komplexní checklist, který vám pomůže navigovat v různých aspektech vstupu na nový trh. Od analýzy trhu až po finanční plánování, tento průvodce pro rok 2024 vás vybaví nezbytnými nástroji a informacemi pro úspěšnou expanzi.

Přečíst článek

Zimní sezóna 2023 a nadcházející trendy v e-commerce

Po vrcholných obchodních událostech, jako jsou Black Friday a Vánoce, přichází do světa e‑commerce období proměny a inovací. Z tohoto článku se dozvíte, jaké trendy a strategie budou formovat online nakupování v nadcházejícím roce. Od personalizovaného přístupu až po udržitelnost a technologické novinky – prozkoumáme, co očekávat a jak se na tyto změny můžete připravit. Ponořte se s námi do analýzy a objevte, jak zůstat úspěšní v dynamickém světě e‑commerce.

Přečíst článek

Buďte připraveni na zimní sezonu s vaším e-shopem

Zima se blíží a s ní i období nákupních horeček. Připravte se na zahraniční trhy, zvyšte své zisky a posilněte své vazby se zahraničními zákazníky. Zde najdete klíčové tipy a rady pro úspěšnou zimní sezonu ve světě e‑commerce.

Přečíst článek

Překlad a lokalizace webu a e‑shopu: Klíč k úspěchu v zahraničí

Chcete, aby váš web a e-shop v zahraničí působil důvěryhodně? Klíčem jsou překlady, které obsahují správná klíčová slova a znějí přirozeně. Díky moderním technologiím, jako jsou CAT a Machine Translation, získáte kvalitní SEO překlady za výhodnou cenu.

Přečíst článek

Jak na sociální sítě v zahraničí

Při expanzi e‑shopu na mezinárodní trhy může detail rozhodnout o úspěchu. Správná volba sociální platformy, lokalizace obsahu a cílená reklama jsou klíčové. Zahraniční trhy přinášejí příležitosti i výzvy, jako kulturní odlišnosti a konkurence. Efektivní strategie a pružná adaptace na trendy jsou nezbytné pro úspěch vaší značky v zahraničí.

Přečíst článek

SEO bez linkbuildingu není SEO

Internet je nepřetržitě rostoucím universem informací, kde každá webová stránka soutěží o pozornost svých návštěvníků. Jak tedy dosáhnout, aby byla vaše stránka nejen jednou z mnoha, ale skutečným magnetem pro návštěvníky? Klíčem k tomu je optimalizace pro vyhledávače, známá také pod zkratkou SEO (Search Engine Optimization).

Přečíst článek

Aktuální trendy v e-commerce logistice

Rychlý růst online nakupování způsobil v e‑commerce zásadní změny a ovlivnil způsob, jakým lidé nakupují a e‑shopy fungují. S rostoucí oblíbeností online nákupů roste i potřeba efektivních a účinných logistických řešení pro elektronický obchod. V tomto článku se budeme věnovat nejnovějším trendům v logistice e‑commerce.

Přečíst článek

Případové studie

NK Expand | Pomáháme expandovat do zahraničí

Zavolejte nám

NK Expand | Pomáháme expandovat do zahraničí

Napište nám e‑mail

NK Expand | Pomáháme expandovat do zahraničí