Blog

Přečtěte si novinky ze světa expanze online podnikání do zahraničí. Dozvíte se, na co při cestě na nový trh nezapomenout, jaké trendy v e-commerce přichází i to, co se děje v jednotlivých evropských zemích, do kterých české e-shopy nejčastěji směřují. Nenechte si ujet vlak...

Czech Online Expo 2023: co jsme si z konference odnesli?

Účast na veletrzích je skvělá příležitost, jak načerpat nové know‑how z oboru a osobně se potkat s klienty i partnery. Proto bereme účast na e‑commerce akcích jako nedílnou součást našeho působení v e‑commerce světě a nechyběli jsme ani na největším českém e‑commerce veletrhu, Czech Online Expo!

PŘEČÍST ČLÁNEK

Webinář o hlavních zásadách efektivní expanze e-shopu

Kdy se vyplatí zboží prodávat přes online tržiště a kdy přes vlastní e‑shop? A hlavně ‑ jak při expanzi ušetřit a automatizovat celý proces? Na tyto i další otázky se zaměřil webinář od BaseLinkeru ve spolupráci s námi.

PŘEČÍST ČLÁNEK

Chatboti i udržitelnost: Co letos čekat na poli e‑commerce?

Pro e‑commerce je příznačný neustálý vývoj. Rostoucí poptávka i konkurence znamená pro e‑shopy nutnost přizpůsobit se novým nárokům. Co je tedy aktuálně „in“? V tomto článku vám přiblížíme 6 nejžhavějších trendů v e‑commerce.

PŘEČÍST ČLÁNEK

Jak na affiliate marketing s partnerem Affial

Ať už vlastníte e‑shop, nebo se jen chystáte ho založit, trend affiliate marketingu vám může být známý. Jak ale správně s affiliate marketingem pracovat a zúročit tak všechny jeho výhody? Představujeme partnera Affial, se kterým vám v rozhovoru affiliate marketing přiblížíme.

Přečíst článek

Získejte kapitál během pár minut díky novince GoPay Financing

Neočekávané investice nebo nedostatek prostředků pro naskladnění zásob už nemusí trápit ty e-shopy, které využívají platební bránu GoPay. Nová služba GoPay Financing, na které spolupracuje náš dlouhodobý partner Lemonero, byla před nedávnem oficiálně spuštěna. Co vše vám pomůže ufinancovat a jak jednoduché je úvěr získat?

Přečíst článek

Kaufland Global Marketplace nově v Česku a na Slovensku. Buďte mezi prvními

Z Německa přichází Kaufland Global Marketplace i do Česka a na Slovensko. Nejen díky známosti značky Kaufland registrací do Kaufland Marketplace získáváte další cestu k novým zákazníkům. S Kaufland Marketplace totiž můžete snadno prodávat své zboží napříč Evropou. Jaké jsou další důvody pro jeho využívání?

Přečíst článek

Expanze do zahraničí pro malé a střední e‑shopy: kde na ni vzít?

Téměř žádný e‑shop, který chce růst, se expanzi do zahraničí nejspíš nevyhne. Jedná se však o nákladnou činnost, a tak je zcela přirozené pokládat si otázku, kde na ni získat potřebné prostředky. Možností máte několik a velkou výhodou je, že je můžete různě kombinovat.

Přečíst článek

Expanze do Německa: povinnost registrace obalů už platí!

Jde o jednu z výrazných charakteristik německého ecommerce trhu. Důraz na udržitelnost ve světě online nákupů navíc vyžaduje legislativa pro celé Německo. A to velmi přísně. Pokuta za její nedodržení může dosáhnout až 200 tisíc EUR. Plníte novou povinnost registrace obalů v Německu při expanzi na místní ecommerce trh svědomitě?

Přečíst článek

Euro v Chorvatsku: nové povinnosti pro e‑shopy

Chorvatský parlament schválil zákon o zavedení eura jako oficiální měny. Od ledna 2023 se tak euro stane oficiální měnou v Chorvatsku. Jaké povinnosti z toho pro e‑shopy expandující na chorvatský e‑commerce trh plynou? Jak se na změnu měny připravit?

Přečíst článek

Webinář: Efektivita a automatizace při expanzi e-shopu do zahraničí

Uvažujete o navýšení obratu e‑shopu díky prodeji do zahraničí? Chcete vědět, jak na expanzi jít efektivně? Podívejte se na záznam webináře NK Expand + BaseLinker o expanzi českých a slovenských e‑shopů na zahraniční e‑commerce. Webinář je přínosný pro CEOs, obchodní manažery i marketingové specialisty.

Přečíst článek

NK Open 2022: Těžko na slunci, lehko na hřišti

Teambuilding je vždycky dobrý nápad. Tentokrát jsme se vydali za Adamem, Evou a Venuší. Vyfasovali jsme hole, míčky a vydali se na ně. Nebojte, nikdo živý k újmě nepřišel. Tři jmenovaní jsou totiž jednotlivá hřiště minigolfu v Brně‑Líšni!

Přečíst článek

Reverzní logistika jako konkurenční výhoda v zahraničí

Reverzní logistika je častým kamenem úrazu expanze eshopu do zahraničí. Navíc vratky jako takové jsou pro většinu eshopů noční můrou. Jenže úplně zbytečně. Z reverzní logistiky jde udělat obrovskou konkurenční výhodu. S Retino, novým partnerem NK Expand, ji získáte i vy. Podívejte se, jak s námi mezi eshopy zvítězíte.

Přečíst článek

Případové studie

NK Expand | Pomáháme expandovat do zahraničí

Zavolejte nám

NK Expand | Pomáháme expandovat do zahraničí

Napište nám e‑mail

NK Expand | Pomáháme expandovat do zahraničí